19. januar 2019

Hjertestarter

En HJERTESTARTER er nu opsat ved Købmandens udgangsdør.

Hjertestarteren er kun en hjælp hvis den når frem til personen der har hjertestop og derfor har vi brug for UDBRINGERE !

Hvad er en udbringer og hvem kan det være?

Udbringere er personer, der kan komme med hjertestarteren ved et hjertestop. Jo hurtigere hjertestarteren når frem, jo større er chancen for overlevelse. Udbringere er derfor helt centrale, når DIN hjertestarter skal være med til at redde liv.

Vi søger personer der i løb, på cykel, i bil eller på anden måde kan afhente hjertestarteren og bringe den til en adresse i vores område. Adressen oplyses af alarmcentralen 1 1 2 hvor udbringerne er registreret.

Det er et plus hvis udbringerne  kan hjerte/lunge redning, men det er ikke et krav for at melde sig som udbringer. Her i foråret vil der blive afholde en sammenkomst med introduktion til vores hjertestarter og jeg vil forsøge at få Hjerteforeningen til at afholde et kursus i hjerte/lunge redning.

Meld dig som UDBRINGER på en mail eller på telefon til

Klavs Grabe,

e-mail:   skansegaarden@mail.dk

Telefon: 20 14 44 63

På forhånd tak.

Læs mere på Trygfondens Hjemmeside KLIK HER

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.